martedì, febbraio 13, 2007

carnaval carnaval!

Akest cap de setmana han començat els famosos carnevali de venezia!
El dissabte, com per art de màgia, la ciutat es va omplir de turistes, els carrers prop de Rialto i San Marco estan a petar i no es pot ni caminar.
Com es viuen els carnavals? Doncs jo diria k hi ha dues maneres de festejar-los:
1. A lo turista, k vol dir patejar una mica a la tarda, disfressar-se a lo cutre i comencar a beure beure i beure fins rebentar.
2. A la Veneziana, k significa deixar-se 6000€ en una disfressa de la parra i passejar-se per la ciutat, amb posse altiva, parant-se perquè els turistes et treguin fotos i aquestes coses.
Com que els 6000€ diguem k no els tenim, ens dediquem a disfrutar-los més aviat de la primera manera...
El diumenge hi va haver el "vuelo del angelus" que representa la inauguració oficial dels carnavals. Un s'espera un angel ben maco tirant-se de dalt del campanile, amb una gran cerimonia, un gran espectacle..... son els grans carnavals de venezia! doncs no! son bastant cutres... és a dir, tot el que és preparat, del rollo tradicional... diguem k ho deuen haver mantingut com era... o simplement no ho saben fer millor... no ho sé massa bé...
Per comencar el vol de l'angel akest, es tracta d'una noia tirant-se per una tirolina des de dalt del campanile fins el palazzo ducale.... doncs bé, va a res per hora (amb el que la idea de "vol" no acaba de veure's...), d'àngel en té ben poc, i una vegada arribada a baix, la unica cosa que se li acudeix dir per inaugurar els mitics carnvals de venezia és "Bé, això es mes fàcil que una cursa (es tractava d 'una campiona de natació), però igualment ha estat molt emocionant". Us ho podeu creure??? akests italians no saben muntar les festes, ni preparar les coses com cal... K SÓN ELS FAMOSOS CARNAVALS DE VENÈCIA!!!!!


PD. Fa dies k tinc problemes per pujar les fotos aki... internet funciona com vol... a veure si més tard puc, k hi ha fotos k molen molt!