martedì, marzo 06, 2007

Visita Paco, Ryan, Francesc

Aquest cap de setmana ha vingut el Paco! yuhuuu!

Va arribar dimecres, k vam anar a Padova de festa, a la discoteca, però ell i jo no vam poder entrar fins les 3 (tanca a les 4) ja que se'ls hi va girar la flapa i no deixaven entrar a ningú més.. una caca!
El cas és que dijous, el Paco no trobava la cartera, i divendres va decidir que l'havia perdut, segurament al tren tornar de Padova a les 5 del matí... així k vam anar a la Polizia ferroviaria (tenen un munt de polis diferents, akí....) i despres d'unes trucades i tal, la cartera havia aparegut a Udine! vam tenir una sort de nassos... obviament estava sense diners, però amb el DNI i la documentació.
El cas és que la poli ens va dir que millor ho anessim a buscar nosaltres, perque si ens ho enviaven per correu poster es perdia.... ¿? Així k que el dissabte vam fer una super excursioneta a Udine, que està a dues hores de Venezia... per veure un Duomo no massa maco, un centre petit pero xuli i un castell... això sí, ens vam prendre un cafe de la parra!

De divendres fins diumenge també van estar per aqui els papes, k ja era hora que vinguessin, però encara no tinc les fotos...


Primer de tot, un bon cafè! nyami nyami!


El Duomo...


El castell... caserma millor dit...


Al mig del carrer vam trobar aquest mirall... i semblem enanitos!