lunedì, dicembre 11, 2006

GOTAN PROJECT

L'altre dia, fa ara una setmana, ens vam enterar k venia Gotan Project a Padova (a mitja hora en tren de Venezia) i hi vam anar 4 erasmus.

El concert va estar molt bé, però va ser una mica surrealista tot plegat!
Vam arribar allà, enmig d'un poligon industrial, i entrem en una nau on havien improvitzat una especie de grades... tot cutrillo cutrillo k diguem.
El cas es k les grades estaven super mal posades, perk no n'hi havia de cara a l'escenari, nomes als costats aixi k vam decidir kedar-nos al mig de peu i preparar-nos per saltar, aplaudir i tal... a 15minuts de comencar estava tot mig buit, aixi k vam acabar tot el concert a 3a fila sense ni una sola empenta ni res... de conya, però una mica massa poc ambient...
be el cas es k a les 21h (k havia de comencar) surt una dona amb un clavell al cap a dir k si estaven tan contents de tenir akest grup a padova i tal, i despres va i surt l'Alcalde! o el regidor d'algo!!!! tots, a lo poble, el comencen a aplaudir "Alessandro, Alessandro!!!!", com k tots son col·legues, suposo... be el tio va i torna a dir k si estan tan contents de tenir akest grup i no se k .... em sentia com estar en un concert dels anys 50! kin desastre!

Durant el concert la penya super avorrida, i per últim teniem unes paves al darrera de 30 anys pero encara no havien sortit de l'edat del pavo! i les ties se les donaven de saber espanyol, i va i per demanar els bis comencen a cridar "Fuera, fuera, fuera!", tot perk en intalià diuen "fuori fuori fuori!" perk tornin a sortir a l'escenari... ja ens veus a nosaltres dient-lis, nooooooh! en espanyol es "otra, otra, otra!"... buff... pero bé, el concert molt guay, la veritat! tenien unes projecccions al fons super wapes k anaven coordinades amb veu i tot... a la foto es veuen dos rapperos k cantaven... i barrejar tango, electronica amb rapp.... buah! molt xulo!






petons!