giovedì, maggio 03, 2007

Ens va molar treviso...

El dimecres 11 d'abril, recent arribats de Roma, vam decidir anar de festa a Padova per acabar de rematar el viatge. L'endemà era el cumple de la Cris, i axí també celebravem els seus 23 anys!
El cas és que vam anar a casa l'Alfonso a fer les primeres copes i vam haver d'anar bastant rapid cap a l'estació.... i no sé què va passar que vam agafar el tren equivocat! o no! sabeu on vam acabar??? A Treviso! on feia 6 hores ens havia deixat l'avió! kin desastre!
Fins els 5 del matí no sortia el següent tren... un taxi ens costava 30€ per cap... aixi k demanant demanant vam acabar en un bar a lo chill out que tancava a les 2h!
Vam tornar cap a l'estació... ja no hi havia ni taxis... i vam trobar un autobús que sortia a les 4h.. ja era algo! Tot i aixi, mentre alguns dormien a lo homeless a la porta de l'estació (que estava tancada), uns altres vam intentar fer autostop... bé, l'autostop el vam fer, però ningú no ens va agafar! quina caca!
Finalment, gelats ja de fred, va arribar l'autobús; que el conduïa una dona la mar de simpatica! Ens va dir que dormissim, k ella ja ens cridaria en arribar a Venècia i es va passar tot el camí cantant i saludant a tothom com si fos el dia més meravellós del món! jeje, com a mínim l'anècdota va acabar bé!



Fent veure que hi havia una mega festa...

Dormint a l'estació....

Per sort, el dijous vam fer un sopar com cal per celebrar el cumple de la Cris! La Marie s'ho va currar mogollón, va trucar a tothom, va reservar a un xinès, i li vam fer una super sorpresa! FELICITAAAAAAAAAAATS!



1 Comments:

Anonymous Anonimo said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Idle Downloads Using NZB Downloads You Can Swiftly Search High Quality Movies, PC Games, Music, Software and Download Them at Maxed Out Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

venerdì, febbraio 05, 2010

 

Posta un commento

<< Home