giovedì, gennaio 18, 2007

CAP D'ANY A VENEZIA!

FELIÇ 2007!

com ha estat el vostre cap d'any? per aki va estar de conya... bé, una mica raro, però ens ho vam passar molt i molt bé! les fotos ho confirmen!

la festa gran va ser el dia 30 perquè aki la festa de cap d'any és totalment privada, és a dir, k tots els bars on normalment vaig, o estaven tancats o hi havia una "private party inside"... una caca! i l'spritz 5 euros! el triple del k normalment costa! lladres de merda!

bueno, com k estic a classe no puc entretenir-me massa, aixi k ahí van algunas fotos!

petons!




3 Comments:

Blogger Familia said...

Sí sí sí, va ser una passada!!!bè excepte la nit de cap d'any, que crec que mai havia estat tan poc alcoholitzat juas juas, però un bon "fill de puta" ho salva tot

apa fins carnavals

venerdì, gennaio 19, 2007

 
Blogger Unknown said...

Ja veig que us ho vau passar la mar de bé! jejeje Molt xules les fotos i molt guay el blog.
Em va fer ilu que ens vinguessis a fer una visita al sopar de Cor Obert. Espero que aquest nou any et segueixi anat tot tan bé per aquí per venezia! Tan de bo puguem venir a fer-te una visita...

Un petó i fins aviat!

Óscar

martedì, gennaio 23, 2007

 
Anonymous Anonimo said...

saaraaaa, PERO QUE GUAPES QUE ESTAVEU TOTES!! SI SI LES TRES MARIES DE LA FOTO TAMBÉ!!! es nota que us ho veu passar bé!! bueno xatina, a veure quan actualitzes el blog, que ja frisuu per veure noves fotos,.. ah !! sóc la isa amat!! bueno,...PETO!! fins la próxima visita!

isabel

lunedì, gennaio 29, 2007

 

Posta un commento

<< Home